Radio Profile
Pause

www.Radio-Alba.com - Radio 100% Shqip

www.Radio-Alba.com  - Radio 100% Shqip Logo
Bitrate: 128 Open in your device player
Track: ...
Description:
Radio Alba transmetonë 24 orë Online në Internet zhandre të ndryshme të muzikes si Pop, Rep, Folk, Muzik Shqip, Popullore, Hite 2014, Muzik të zgjedhur, Top Hite, nga Studio qendrore në kline. Radio Alba është një nga radiot më të famshme në kosovë dhe shqiperi.
Website: http://www.radio-alba.com
Categories:
Embed: Get a Player Get a Button
Advertisement