Radio Profile
Pause

NAXI CAFE RADIO by KBC NET (NAXI,Belgrade,Serbia, NAXI,Beograd,Srbija) - 128k

NAXI CAFE RADIO by KBC NET (NAXI,Belgrade,Serbia, NAXI,Beograd,Srbija) - 128k Logo
Bitrate: 128 Open in your device player
Track: ...
Description:
Već osamnaest godina Naxi radio se nalazi u domovima i srcima svojih slušalaca - osnovan 29. novembra 1994.godine, brzo je izbio na sam vrh slušanosti na "zasićenom" medijskom tržištu na kom je, u tom trenutku, poslovalo nekoliko stotina radio stanica. Pozitivna energija, kvalitetan program i dobra muzika pokazali su se kao dobitna kombinacija, zahvaljujući kojoj smo, za relativno kratko vreme, stekli veliki broj slušaoca koji su nam ostali verni tokom svih ovih godina.

Zahvaljujući partnerstvu sa britanskim javnim servisom i konsultantima iz te medijske kuće, Naxi radio je postao prva stanica na srpskom "medijskom nebu" koja je uvela program formatizovan po najvišim evropskim standardima. Precizno utvrđena programska šema sa kratkim i zanimljivim govornim segmentima i obiljem kvalitetne domaće pop, soft-rock muzike, pozicionirali su Naxi radio na sam vrh liste najslušanijih radio stanica.

Na prvom i, do sada jedinom, konkursu za dodelu radio frenkvencija Naxi je bio jedna od četrnaest radio stanica koje su 2006. godine dobile dozvolu za emitovanje programa na području Beograda. Prema rezultatima istraživanja slušanosti, tokom prethodne četiri godine Naxi radio je na prvom mestu kao najslušanija beogradska radio stanica, sa više od 400 hiljada slušalaca.

Naxi radio emituje svoj program u više različitih formata prenosa:
* Na teritoriji Beograda i okoline na frekvenciji 96,9 MHz u FM tehnici za potencijalno 2 000 000 slušaoca.
* Na internetu putem live streaming servera www.naxi.rs/live u MP3, WMA i AAC formatu.
Naxi radio putem live streaming servera trenutno prati preko 80 000 slušalaca. Najveći live streaming pretraživači stavljaju Naxi radio u prvih 50 svetskih radio stanica koje emituju svoj program i putem interneta.
* Putem kablovskih operatera - kablovska distribucija putem televizije.
* Trenutno je u toku i testiranje digitalnog signala, najsavremenije tehnike prenosa visokog kvaliteta zvuka za region grada Beograda.

Na Naxi portalu - www.naxi.rs posetioci imaju priliku da svakodnevno pored slušanja muzike i gledaju svoje omiljene voditelje u studiju. U svakom trenutku može se pogledati tekst pesme koja trenutno ide na programu.

Naxi portal – www.naxi.rs je pravo mesto za sve koji žele da budu informisani o svim aktuelnim gradskim ali i svetskim temama, koncertima i spektaklima, modnim revijama, najnovijim filmovima kao i intervjuima sa poznatim ličnostima...

Posebno smo ponosni što uz pomoć naših Web kamera na adresi www.naxi.rs/kamere možete gledati Beograd uživo i trenutno stanje na svim važnim gradskim saobraćajnicama. Na raspolaganju je 15 kamera koje u svakom trenutku pokazuju realnu saobraćajnu situaciju na ulicama Beograda.

Autentični beogradski brend, Naxi radio je tokom svog postojanja, dokazao da ljubav i posvećenost, rad i konstantno unapređivanje donose rezultate. Upravo zbog toga Naxi radio je već sedamnaest godina tu gde jeste - u srcima svojih slušalaca.

Opusti se i uživaj!
Website: http://www.naxi.rs
Categories:
Embed: Get a Player Get a Button
Advertisement